dilluns, 18 de juny de 2018

FEM AMBIENTSEl curs passat, vam començar a treballar per ambients i aquest curs hem continuat. Es tracta d'una proposta metodològica que ens dóna l'oportunitat d'apropar-nos als nostres alumnes i atendre millor a la diversitat. És una activitat intercicle (es barregen els infants de I3, I4i i5), a cada ambient hi ha 15 alumnes
Els ambients resulten molt estimulants pels alumnes i tot està relacionat en base als seus interessos i motivacions on els protagonistes són els nens i nenes i aprenen de forma lliure a través del joc.

ELS NOSTRES AMBIENTS SÓN: 

SORRA: destinat a què els infants puguin experimentar i manipular lliurement amb elements de la natura combinant-los amb altres materials i estris. Els alumnes creen hipòtesis, experimenten, fan noves descobertes etc.

NATURA: destinat a la descoberta i manipulació directa amb elements de la natura i l'entorn. Poden fer seriacions, composicions diverses, grafisme, classificació, descobertes etc.

MOTRICITAT:  és un espai on els infants desenvolupen les habilitats relacionades amb el moviment. Els diferents materials permeten moure´s entre ells, construir espais per amagar-se, arrossegar-se, disfressar-se etc.

ARTÍSTIC: destinat a què els infants s'expressin a través de la pintura i la manipulació de materials plàstics nous. Poden fer les seves produccions de manera lliure i amb el material que més els agradi.

TAC: és un espai en el qual poden fer servir els ordinadors i tauletes de manera autònoma, individual i lliure. Els nens i nenes aprenen a través de jocs , programes de dibuix, llibres 3D...


A continuació podreu veure un vídeo amb fotografies de tots els ambients


Mireu com gaudim i com aprenem! 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.